Klinika za lečenje problema zavisnosti – Moskva, Rusija

IZLEČITE ZAVISNOST UZ GARANCIJU U RUSIJI ILI NEMAČKOJ.

SVI VAS LEČE – SAMO U RUSIJI SIGURNO VAS IZLEČE

O klinici

Klinika za lečenje problema zavisnosti primenjuje bezbedne i medicinski odobrene metode vezane za bolesti zavisnosti koje se sprovode u Italiji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Španiji i mnogim drugim zemljama. Među pacijentima koji su izlečili zavisnost od kokaina su mnoge filmske zvezda iz SAD-a i evropskih zemalja, najistaknutiji bivši fudbaleri sveta i drugi poznati ljudi čija imena nećemo navoditi zbog zaštite privatnosti. Ovaj tretman nema nikakvih neželjenih efekata i nema kontraindikacija. Čim pročitate informacije na našoj web stranici, lakše ćete razumeti naučnu osnovu ovih metoda lečenja u poređenju sa lošim naučnim temama o drugim metodama koje se trenutno koriste.

BOLESTI KOJE MOGU BITI POTPUNO IZLEČENE U KLINICI DOKTORA HILLERA

 

NARKOMANIJAdoktor koji je uveo patentirao ovu metodu lečenja1992. godine dokazao da je razvoj simptoma zavisnosti i apstinencije (povlačenja) povezan sa akumulacijom noradrenergičnih supstanci. Ove supstance se generišu u velikim količinama nakon svakog uzimanja lekova opijata (opijum, heroin, morfin, kodein, metadon itd…). Doktorje razvio metode pomoću kojih se noradrenergične supstance mogu ukloniti iz mozga koristeći posebne preparate. Nakon takvog tretmana pacijent se oslobađa zavisnosti.

ALKOHOLIZAMje jedna od zavisnosti koja se pogrešno smatra za mentalnu ili naslednu bolest, i shodno tome, postoji više neuspešnih i često štetnih metoda lečenja alkoholizma. Doktor je dokazao, a potom su brojni naučni radovi to i potvrdili da se u mozak alkoholičara akumuliraju dva prirodna neurotransmitera n-metil-aspartat i glutamat. Ove dve supstance uzrokuju poremecaj ličnosti, neurozu, simptome psihoze kod većine alkoholičara. Doktor je naučno dokazao da su mentalni poremećaji posledica biohemijskih poremećaja kod alkoholičara, ali ne i osnovni razlog za razvoj alkoholizma. Tokom poslednjih 22 godine doktor je uspešno izlečio na desetine hiljada alkoholičara koji koriste pranje mozga iz viška n-metil-aspartata i glutamata i njihovih receptora. Doktor daje garanciju za izlečenje.

PUŠENJE Nikotin blokira transfer nervnih impulsa veoma važnog nervnog sistema. Ovaj nervni sistem radi pomoću neurotransmitera – “acetilholin”. Neurotransmiteri su supstance koje prenose informacije između nervnih završetka. Do blokade nikotina kod pušača se akumulira velika količina acetilholina. Čim pušač nije uspeo da primi sledeću dozu nikotina iz nekog razloga, blokada se smanjuje, pušta se velika količina acetilholina i to rezultira tipičnim simptomima od kojih pušači pate: razdražljivost, stres, gubitak koncentracije, drhtanje ruku, spori srčani otkucaji itd. Doktor pomaže da prestanete sa pušenjem koristeći kombinaciju tri poznata leka koji izbacuju nikotin iz nervnih završetaka i zamenjuju ga tako eliminišući sindrom apstinencije i “patnju” kod pušača. Ova metoda je potvrđena u najboljim medicinskim centrima i primenjuje se u 124 zemalja sveta. Doktor daje garanciju za izlečenje.

KOCKA Da bi spasio ljude od zavisnosti kockanja, dr Jacob Hiller detaljno je ispitao biohemijske procese u mozgu čoveka i razvio efikasno lečenje zavisnosti od kockanja. Veliku količina endorfina izlučuje kockar i u njegovom organizmu se povećava nivo glutamata N-metil-aspartat (supstanca koja u odsustvu endorfina uzrokuje iritaciju, agresiju i poremećaj spavanja). Kombinacija takvih faktora definiše simptome fizičke zavisnosti od kockanja. Zavisnost od kockanja ima tragične rezultate u ličnom i društvenom životu. Pacijentu se intravenozno ubacuje kombinacija lekova koji regulišu nivoe endorfina i L-glutamata. Faza intravenskog lečenja traje do dva sata pod kontrolom doktora. Nakon toga pacijenti uzimaju lekove dva meseca. Doktor ne smatra problem kockanja kao “mentalni” i psihijatrijski problem. Dokazao je da zavisnost od kocke predstavlja stvarnu fizičku zavisnost koja se može izlečiti njegovom metodom.

KOKAIN Doktor metoda za lečenje problema zavisnostii od kokaina sprovodi se tako što se intravenski u roku od 2-3 sata unosi lek i odmah nakon toga pacijent ne oseća depresiju i apatičnost koja je specifična za zavisnike od kokaina. Po završetku tretmana pacijent dobija lekove koji vraćaju normalnu funkciju receptora odgovornih za pozitivan osećaj, poboljšavaju raspoloženje, povećavaju sposobnost za rad, povećavaju budnost, reguliše im se režim spavanja, korak po korak. Terapija se koristi tri meseca. Tokom ovog perioda pacijenti vode normalan život i u kontaktu su putem skajpa sa klinikom kako bi dobili psihološku, psihijatrijsku podršku.