VIP Turska – MEDPROPER

VIP Turska – MEDPROPER

NOVO I USPEŠNO TRANSPLANTACIJA BUBREGA KOD DECE I ODRASLIH!

 

Transplantaciju bubrega kod dece i odraslih mozete uraditi u više komfornih klinika u Turskoj koje zastupa ELITE MEDICAL d.o.o. Beograd.

Transplantacija se moze vršiti kako kod odraslih osoba tako i kod male dece koja su starija od godinu dana.

Da bi se utvrdilo da li je moguće uraditi transplantaciju bubrega neophodno je da se dostave podaci koji se odnose na pacijenta i donora.

U bolnicu dolaze zajedno pacijent i donor. Pre dolaska na kliniku moraju posedovati dokument kojim se dokazuje njihova rodbinska veza (podaci iz matične knjige rođenih), koji se dobija tako sto se Konzulatu u Istanbulu podnese molba uz predaju gore naznačenih dokumenta. Konzulat, nakon pregleda dokumenata, izdaje potvrdu koju pacijent dostavlja bolnici jer je to uslov da može biti primljen na trasplantaciju.

Boravak u Istanbulu je oko 20 dana – nakon transplantacije pacijent je 2 dana na intenzivnoj nezi, a 15 dana u bolnici, dok donor ostaje 7 dana u bolnici (max 10 dana, sve zavisi od situacije). Deca u bolnici ostaju između 15-30 dana.

ISTANBUL ILI BEOGRAD

ODLUČITE SAMI, UŠTEDA 60%

 

 

Hirurško lečenje gojaznosti

Želudačna “Sleeve” resekcija  

Gastrični bajpas (gastric by-pas)

u Istanbulu od 2.500 EUR    SVE UKLJUČENO

 

 

Ukoliko želite da smanjite telesnu težinu Sleeve metoda je pravi izbor za Vas. Operacijom Vam se smanjuje želudac, samim tim unosite manje količine hrane i brže osećate sitost. Preporučuje se ukoliko je Vaša telesna masa 40  ili više BMI. Najčešće se izvodi laparoskopskim putem, proces oporavka je brz. Nakon operacije prvih mesec dana Vaš želudac podnosi jako male količine tečne ili kašaste hrane i tečnosti. Neophodno je da često tokom dana pijete male količine vode, da ne bi doslo do dehidratacije. Nema jo-jo efekta, a kilogrami se brzo gube.

Rešite svoj problem zbog zdravlja, a nakon toga i zbog fizičkog izgleda.

Nudimo Vam veliki izbor klinika u Turskoj sa najsavremenijom medicinskom tehnologijom i najprofesionalnijim timom lekara u VIP apartmanima.

Odaberite neku od dole ponuđenih klinika, ELITE MEDICAL će Vam pomoći da se lečite udobno i bezbedno.