Presađivanje kose

Presađivanje kose

OKAN University klinika – Istanbul, Turska

NAŠA KRILATICA JE – ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU!

Zato smo odabrali OKAN University i OKAN University kliniku na kojoj se na jednom mestu mogu uraditi sve dijagnostičke procedure i lečiti mnoge bolesti. Klinika se nalazi na atraktivnoj lokaciji, udaljena od aerodroma „Sabiha Gokcen“ 10 min.

Brend OKAN u svom sklopu ima Univerzitet na kome su zastupljeni medicinski, farmaceutski, stomatološki i drugi fakulteti, kao i klinika koja je opremljena najsavremenijim medicinskim aparatima, poslednjom reči tehnike 21. veka.

OKAN Univerzitet postoji 18 godina i bavi se visokim obrazovanjem studenata. Ima nacionalni i internacionalni uspeh brenda OKAN, sa preko sto lekara specijalista, profesora-predavača i preko 500 iskusnih zaposlenih.

OKAN University klinika poseduje kapacitet sa 250 kreveta, 10 potpuno opremljenih operacionih sala, 47 kreveta za intenzivnu negu, 50.000 metara kvadratnih zatvorenog prostora, opremljene klinike i poliklinike.

U OKAN University klinici poštuju se prava pacijenata.

Radioterapija

VERSA HD predstavlja najnoviju generaciju tehnologije radioterapije koja je promenila standarde u lečenju karcinoma i postavila visoki standard kod određenih vrsta tumora. Takođe, u mogućnosti je da obavlja 3D CONFORMAL radioterapiju IMRT i IGRT tretmane brzo i precizno u zavisnosti na SRS i SBRT tretmane koji se vrše putem GasamaKnife i CzberKnife opreme. Zahvaljujući strukturi kalimatora sa pet puta manjom dozom propustljivosti, smanjuje se rizik zračenja zdravih organa i ima najnižu stopu rizika formiranja sekundarnih tumora, što daje značajnu prednost u prvim fazama tumora kod dece. S druge strane, VERSA HD ima kapacitet da bolje uhvati oblik ciljane mase i smanji količinu doze koju prima zdravi organi, sa svojih 160 polja (MLC-Multi List Kolimator) što je zapravo i najveći broj.

PET-CT je uređaj za vizelizaciju koja je sklop najmodernije onkološko-dijagnostičke tehnologije Pet-CT, uređaj za snimanje koji se sastoji od kombinacije pozitronske emisione tomografije i kompjuterske tomografije. U stanju je da daje informacije o nekoj masi da li je benigna ili maligna, obezbeđuje značajne informacije u metastaziranju kancera u telu. Instalirani PET-CT uređaj u bolnici je prvi 4-Ring Discoverz IQ uređaj u Turskoj.

TRANSPLANTACIJA KOSE – Opadanje kose je jedan od najčešćih estetskih problema koji pogađa muškarce u većem procentu nego žene. Faktori koji utiču na opadanje kose su brojni i razlikuju se kod muškaraca i žena. Neki od faktora su: genetska predispozicija, hormonski poremećaj, stres, pušenje. OKAN University klinika poseduje jednicu sa iskusnim timom lekara koji se bave transplantacijom kose sa najboljom i najkvalitetnijom opremom. U OKAN University klinici se prate kriterijumi HR sistema, koji daju pacijentu vrhunski kvalitet u svakoj fazi transplantacije. Najveći primeri ovih kriterijuma su maksimalna regija presađivanja kose, potpuno sterilizovane operativne prostorije sa stručnim timom. Micro-Fue metoda je najbolja hirurška intervencija presađivanja kose koja pacijentu daje 85% uspeha za lečenje AGA (Androgene Alopecije) u jednoj sesiji, sa veoma visokom stopom uspeha i najvažnije, prirodnim izgledom. Ova metoda je najmanje invazivna metoda transplantacije kose. Operacija se odvija pod lokalnom anestezijom. Nakon završene intervencije-transplantacije kose pacijenti su u stanju da napuste kliniku bez ikakvih problema, bez bola i komplikacija. U sklopu cene dobijaju se medikamenti za mesec dana.

MAMOGRAFIJA – među svim aparatima, ovo je najefikasniji uređaj za snimanje i dijagnostiku koji je u stanju da u najranijem stadijumu detektuje rak dojke. Mamografski uređaj koji se nalazi u OKAN University bolnici daje kvalitetnu i čistu trodimenzionalnu sliku zahvaljujući svojstvu Contrast Spectral (CESM).

Medicinska odeljenja u OKAN Univerzity bolnici su: Hitna pomoć; Anesteziologija; Ishrana i dijeta; Neurohirurgija; Pedijatrija; Dečija hirurgija; Dermatologija; Endokrinologija, Infektologija; Fizikalna terapija i rehabilitacija; Gastroenterologija; Opšta hirurgija; Pulmologija; Pulmološka hirurgija; Oftalmologija; Hematologija; Interno; Ginekologija-IVF i porođaj; Kardiologija; Kardiovaskularna hirurgija; Otorinolaringologija; Medikalna onkologija; Mikrobiologija; Nefrologija; Neurologija; Nuklearna medicina; Transplantacija; Ortopedija i traumatologija; Hirurgija za gojznost; Perinatologija; Plastična i rekonstruktivna hirurgija; Radiologija; Psihijatrija; Psihologija; Radijacijska onkologija; Reumatologija; Laboratorija: Urologija; Intenzivna nega.

Dijagnostičke jedinice za lečenje u OKAN University bolnici su: Laboratorija za endoskopiju; Oftalmologija; Kardiologija; Centar genetičke dijagnostike; Plućne bolesti; Klinička laboratorija; Serološka neurologija; Nuklearna medicina; Patologija; Otorinolaringologija; Urologija; Konsultacija intraoperativne patologije; Odsek radiologije.