Iskustva naših pacijenata

Home / Iskustva naših pacijenata

Sa lečenja na klinici „Sveruskog centra za očnu i plastičnu hirurgiju“ u Ufi, Rusiji vratila sam se sa pozitivnim utiscima. Tokom boravka na klinici i u putu uz nas je neprestano bio vodič, čija nam je 24h pomoć i podrska mnogo značila. Na klinici boravila sam u periodu od 25.02-03.03.2018. godine gde su mi uspešno urađene operacije na oba oka. Pred operaciju sam imala detaljne preglede, a nakon operacije terapije, pokazivali su mi vezbe koje treba da radim, kako bih poboljšala vid.Kao pratilac sa mnom je išla moja majka i nas dve na klinici smo se prijatno osećale, zahvaljujući ljubaznom osoblju klinike i udobnom smeštaju. Nisam uopšte imala utisak da sam u bolnici, kućna atmosfera. Na klinici kompletno osoblje na čelu sa prof. Muldaševim koji me je operisao je prijatno i predusretljivo. Veliki broj zadovoljnih pacijenata na klinici mnogo nam govori o uspehu ovog vida lečenja. Kliniku ću ponovo posetiti za 6 meseci. Nadam se pozitivnom ishodu. Potrebno je dosta strpljenja, ali svaki trud se isplati. Preporučujem svima da pokušaju da povrate svoj vid Ufi.

MILICA ĐURĐEVIĆ

24 god. student, Šabac, Srbija

Kao baka, oduševljena sam i prezadovoljna s obzirom da su lekari u Banja Luci bili skeptični po pitanju metode Alloplant, govorili su mi da ne može pomoći i da bi to bilo isto kao kad bi nas slali kod nadri lekara. Na klinici „Sveruskog centra za očnu i plastičnu hirurgiju“ Ufa boravili smo moja snaha i ja sa Sunčicom u periodu od 25.02-03.03.2018. kada je urađena operacija očiju. Mogu reći samo dva dana nakon operacije, pogotovu posle Aure stanje se naglo poboljšalo. Sve je krenulo na bolje i na licu deteta se pojavio osmeh, a to nama puno znači. Za kliniku sve pohvale. Osoblje je na zavidnom nivou, hrana solidna.

SPOMENKA IVANKOVIĆ

Baka SUNČICE IVANKOVIĆ, 6 god. iz Banja Luke, BiH

Na kliniku „Sveruskog centra za očnu i plastičnu hirurgiju“ u Ufi, Rusiji suprug i ja smo vodili našu ćerku radi rešavanja problema sa očima. Boravili smo u periodu od 25.02-03.03.2018. godine, sa većom grupom pacijenata. Mogu reci da je sve prošlo u najboljem redu, operacija je uspešno urađena. Prezadovoljni smo bolnicom, osobljem, a pogotovu doktorima koji su sve učinili da naša ćerka sada bolje vidi. Kompletna organizacija u bolnici, a i od strane Elite Medicala iz Beograda je na visokom nivou. Sve što je dogovoreno, ispoštovano je.

DIANA JONOVSKA

medicinska sestra, majka EVGENIJE JONOVSKE, 14 god. iz Prilepa, Makedonija