Reč osnivača

Uvek ćemo se truditi da budemo u trendu savremenog poslovanja i da svojim klijentima pružimo što kvalitetniju uslugu radi zadovoljenja njihovih želja i potreba.

Stara kineska poslovica kaže: „I najduže putovanje mora početi malim korakom“. Upravo je na isti način i na isti put ove 2016. godine krenuo Elite Medical, koji će istrajnim i predanim radom dinamičnog i mladog tima stručnjaka prerasti u jednu od vodećih nacionalnih kompanija u Srbiji. Brza društvena i tržišna kretanja usmeravaju naš razvoj, ali kupac-klijent nam je uvek na prvom mestu jer jedna je od naših osnovnih postavki da možemo poslovati samo ako kupac kupuje, koristi i zadovoljan je. Postojanost poslovne strategije postavila je temelje za razvoj poverenja kupaca-klijenata i omogućila širenje partnerskih odnosa na svim nivoima i zemljama.

Za ostvarenje ciljeva kažu da je često bitnije biti prvi nego biti bolji. Isto je toliko važno i razvijanje ljudske svesti kako biste i onda kada u nečemu niste prvi ostvarili svoje vizije i preneli entuzijazam na tim koji vodite. Sistemi i vrednosti se menjaju, a tehnološki napredak omogućuje nam da imamo više vremena i budemo kreativniji, što je nužno u današnje vreme. Jednom je neko rekao: „Nema krize ideja. Postoji samo kriza realizacije“. Drugim rečima, opstaju samo oni koji krenu u realizaciju svojih ideja.

Elite Medical